Wie is Archibald ?

De mens staat centraal in ons werk

Onze missie

De kansen vinden die overeenstemmen met jouw knowhow.

Of je nu ervaren bent of pas afgestudeerd, onze passie is jouw talenten ontdekken. Wij begeleiden je met respect voor jouw eigenheid ongeacht het soort en de duur van de functie waarnaar je op zoek bent. Samen bouwen we aan jouw nieuwe challenges met integriteit en verantwoordelijkheid voor een carrière die aan jouw verwachtingen voldoet.

5200 het aantal kandidaten dat wij ontmoet hebben sinds 2008.

12 het aantal jaar ervaring.

812 het aantal bedrijven waarmee wij contact hebben gehad sinds 2008.

Onze medewerkers

Een oprichter, architect van beroep, een partner, psychologe van opleiding en een efficiënt en dynamisch team gespecialiseerd in de vastgoed-, architectuur- en bouwsector.

Ontdek het team

Ons verhaal

Het begint in 2008. Grégory, architect met een eigen kantoor, wordt snel bewust van de moeilijkheden op vlak van de rekrutering in zijn sector. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, komt hij op het idee om een eigen rekruteringsdienst op te starten, genaamd « Service A », die gespecialiseerd is in de architectuursector. Een primeur in België ! De vraag neemt gestaag toe en het werkterrein van het bedrijf breidt zich al snel uit naar de vastgoed- en bouwsector. In 2012 vervoegt Nathalie, die eveneens architecte is, het team om de activiteit in Vlaanderen te ontwikkelen. Twee jaar later is het de beurt aan Elodie, een psychologe van opleiding met een passie voor architectuur, om zich bij het team aan te sluiten.
Ze werken voor de grootste namen in de sector en slagen er in om zich te positioneren als een onmisbare speler in de Belgische vastgoedsector. In 2020 besluit Grégory dat het tijd is voor een nieuwe rekruteringsstrategie : de filosofie wordt herzien en bepaalde waarden worden opnieuw centraal gezet. Met de hulp van Elodie, die partner wordt, is het bedrijf omgedoopt tot « Archibald », waarbij kandidaten op de eerste plaats komen.

Onze sterke punten

01

Menselijke relaties

Wij garanderen een constructieve samenwerking in alle vertrouwen op basis van een goed begrip van de inzet van onze partners. Waarden zoals luistervaardigheid, vertrouwen, transparantie en integriteit zitten ongetwijfeld verankerd in ons DNA.

02

Een duurzame samenwerking

Een actuele kennis van de markt. Een uitgesproken smaak voor efficiëntie. Een ware en nauwgezette beroepsethiek. Je kan rekenen op een partner die zich volledig en permanent aan jouw zijde inzet.

03

Gemeenschappelijke doelstellingen

Door onze gedeelde interesse voor architectuur, vastgoed en de bouw begrijpen we de behoeften van onze partners en onze kandidaten. We onderzoeken elke kans om een oplossing op maat te vinden.

04

De juiste dosis lef

Dankzij onze kennis van de sector en de vertrouwensrelaties die we opbouwen met de marktspelers, gaan we op zoek naar unieke kansen voor onze kandidaat. Met onze proactieve en reactieve houding wachten we niet tot de dingen vanzelf gebeuren, maar anticiperen we zodat we ze kunnen concretiseren.

Mijn job bestaat er niet meer uit om kandidaten aan bedrijven voor te stellen, maar om potentiële werkgevers voor te stellen aan kandidaten. Deze aanpak voelt zo veel natuurlijker en waardevoller aan, zowel voor de klant als voor de kandidaat.

Grégory

We weten dat een professionele carrière een persoonlijk traject is waarbij vooruitgang centraal staat. Ik vind het heel aangenaam om naar je carrièrepad te luisteren en je prestaties op waarde te schatten. Omdat ik zelf een atypische loopbaan heb, weet ik hoe goed het is om je carrière toe te vertrouwen aan een team dat het beste in je naar boven kan halen.

Elodie

Ik vind in Archibald's team waarden waar ik veel belang aan hecht. Betrokkenheid en hartelijkheid zijn de sleutelwoorden van dit team: onderling maar ook met hun kandidaten en klanten. Hun doel is niet om kost wat kost een kandidaat te plaatsen,  maar wel om een perfecte en oprechte match te vinden tussen kandidaat en klant.

Muriel

Door het indienen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Archibald contact met mij opneemt en ik accepteer het privacybeleid van Archibald.