Onze aanpak

Laten we de tijd nemen om het over jou te hebben

Samen bouwen we aan jouw carrière

Door te praten over je sterke punten, je achtergrond en je wensen bepalen we samen de beste richting die je kan inslaan. Ongeacht het type opdracht en de duur ervan gebruiken we ons netwerk om de carrièremogelijkheden te vinden die het beste bij jou passen. Laten we in 4 stappen de tijd nemen om het over jou te hebben en samen aan jouw nieuwe challenges te bouwen

Een succesvolle samenwerking in 4 stappen

01
Laten we de tijd nemen om je te begrijpen

We praten samen rond een kop koffie om te begrijpen wat jou definieert en welke richting je wil inslaan. We nemen de tijd om jouw waarden, sterke punten en motivatie te assimileren.

02
Kansen op jouw maat

Via een constructief gesprek bekijken we samen de functies en bedrijven die het beste bij jouw profiel passen in samenhang met jouw visie, overtuigingen en persoonlijkheid.

03
We benutten ons netwerk

Afhankelijk van je profiel nemen we contact op met de sleutelfiguren. Dankzij onze grondige kennis van de sector en de vertrouwensrelaties die we opbouwen met de marktspelers kunnen wij nieuwe deuren openen. Wij zijn jouw ambassadeur om je belangen zo goed mogelijk te verdedigen.

04
We maken de stap concreet

Je hebt gevonden wat bij je past en je bent klaar om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij staan aan je zijde om de gesprekken en onderhandelingen op te volgen en eraan deel te nemen om de voorwaarden van je aanwerving zoveel mogelijk te optimaliseren.

Laten we kennismaken !

Neem contact met ons op

Door het indienen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Archibald contact met mij opneemt en ik accepteer het privacybeleid van Archibald.