Werken bij Archibald

We zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers

Waarom bij ons werken ?

Werken bij Archibald betekent je kunnen ontplooien in een baan die zinvol is en het verschil maakt. Zin voor initiatief en proactiviteit zijn sleutelelementen waar we op inzetten voor een goede performance. We streven naar uitmuntendheid en durven uit onze comfortzone te komen om verder te gaan dan wat al bestaat.

Maar nog belangrijker...

We zijn flexibel

We geven ons 100% in ons werk en weten dat een goed evenwicht tussen het werk- en privéleven daaraan bijdraagt. Al onze medewerkers hebben de mogelijkheid om ⅘ te werken. Je kiest zelf je uurrooster en je werkplek. Flexibiliteit gaat hand in hand met kwaliteit.

Een participatief management

We moedigen iedereen aan om elkaar te helpen, te communiceren en ideeën te delen. We vieren de overwinningen van ons team en nemen de tijd om te pauzeren. De positieve dynamiek van ons team hangt af van het welzijn van elk van onze medewerkers.

Jij bepaalt je eigen weg

Bij Archibald krijg je de kans om alle facetten van het vak te verkennen. Door onze medewerkers verantwoordelijkheden te geven, creëren we een stimulerende werkomgeving die veel bewegingsvrijheid biedt en je in staat stelt je doelstellingen te bereiken.

Ons bedrijf is het jouwe

Jij beheert de evolutie van je loopbaan. Afhankelijk van je performance en ambities bepaal je zelf een deel van je variabele verloning in aanvulling op je vaste loon. Daarnaast zou je ook de kans kunnen aangrijpen om je aan te sluiten bij Archibald door aandelen in de onderneming te verwerven.

Onze vacatures

Zin om met ons mee te werken ?

Stuur uw CV

Solliciteer

Werken bij Archibald

Solliciteren
CV *

Maximum file size: 268.44MB

Door het indienen van dit formulier ga ik ermee akkoord dat Archibald contact met mij opneemt en ik accepteer het privacybeleid van Archibald.