DE KLANT

De klant is een projectontwikkelaar die zich richt op de residentiële vastgoedmarkt in België. Hij onderscheidt zich door de architecturale kwaliteit van projecten en werkt steeds samen met internationaal gerenommeerde architecten. Deze benadering zorgt voor de realisatie van projecten met een ‘ziel’.
De klant kent een sterke groei  en is op zoek naar talenten om de expansie te ondersteunen en biedt bijgevolg tevens veel groeimogelijkheden aan gemotiveerde medewerkers binnen de organisatie.


DE OPDRACHT

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de hele opvolging van A tot Z van 2 à 3 residentiële ontwikkelingsprojecten (per project 5.000 à 20.000 m2) in Vlaanderen en Brussel : van haalbaarheidsstudie, programma van eisen, aanbesteding, realisatie en bouw van het project tot commercialisering. 

Een nauwgezette opvolging van het budget is essentieel en er wordt verwacht dat je vertrouwensrelaties opbouwt zowel met het intern team als met de externe bouwpartijen die je gaat begeleiden en enthousiasmeren. 

HET PROFIEL
 
  • Je hebt min. 8 jaar ervaring bij een aannemer of bij een projectontwikkelaar. 
  • Je hebt een technische background : bij voorkeur (burgerlijk) ingenieur of architect van opleiding.
  • Je beheerst de opmaak van haalbaarheidsstudies, het aanbestedingsproces, de onderhandelingen met stedenbouw, architecten en aannemers en je bent in staat om een werf te coördineren. 
  • Je hebt zin voor organisatie. 
  • Je bent een echte teamplayer die mensen kan motiveren en begeleiden in de vooropgestelde richting. 
  • Je bent commercieel vlot en sympathiek. 
  • Je bent perfect Nederlandstalig en vlot in het Frans en het Engels. 

HET AANBOD

De klant biedt je een professionele, ambitieuze en collegiale werkomgeving; een motiverend verloningspakket (bij voorkeur zelfstandigenstatuut - bediendestatuut bespreekbaar) en echte verantwoordelijkheden.